neljapäev, juuni 01, 2017

Kiire käpulikäija

Valmistusime kaardil olevate riikide vahel sõda alustama. Kirjutasin riigi asemel mere peale. Küsimus oli, kas see on eraldi meri või ainult laht.

*
Kõndisin mööda teed. Olin üle rohuplatsi viival rajal, kui mulle tuli meelde, et tahtsin hoopis suusatama minna. Pöörasin ringi ja liikusin endises tempos tuldud teed tagasi. Selja taha jääjatele tundus see nalja tegevat. Jõudsin oma maja ette. Ma liikusin viimasel ajal tänavatel alati kas käpuli või roomates. Võidi arvata, et see tuleb oskamatusest, aga ma liikusin kiiresti. Kui olin kodus ära käinud, läksin ühe mäe juurde, millest hakkasin üles ronima. Vaatasin, et sellest kohast läheb mägi ülemisest servast ronimiseks liiga järsuks, parem on minna vasakult poolt. Aga just seal pool hakkasin mäest alla libisema.

*
Istusin maleklassis arvuti taga. Sain suurema osa asju tehtud ja tahtsin veel teha rahaülekannet, milleks läksin enne oma nagis rippuvate riiete juurde. Selle ajaga istus arvuti taha üks iluvõimlemistüdruk, kelle ümber kogunesid teised temasugused. Ütlesin arvuti ette läinud tüdrukule, et ma tahan veel ühe asja ära teha. Ta küsis, kui palju mul sellega aega läheb. Vastasin, et kui õnnestub, siis vähe, aga kui ei õnnestu, siis kaua.

0 vastukaja: