neljapäev, november 02, 2017

Bioloogia vastamine

Oli bioloogia tund. Ma olin sel õppeaastal selle õppeaine tundidest puudunud ja mul ei olnud veel ühtegi hinnet. Nüüd õpetaja kutsus mind vastama. Erinevalt teistest õpilastest kutsus ta mind klassi ette, et oleks kindel, et ei ole sohitegemist. Võtsin vastama minnes kaasa osaliselt täidetud töövihiku. Oskasin bioloogiat hästi, ainult et oli oht, et võidakse küsida ka neid harjutusi, mis on jäänud täitmata.

*
Istusime vendadega väikse köögi laua taga. Püüdsin saada laua äärde rohkem ruumi. Istuti lauanurkadesse.

*
Vaatasin oma blogi loendurit. Nägin seal ühtesid sõnu, siis need asendusid siiski teiste sõnadega. Loendur oli nüüd hakanud näitama andmeid ka selle kohta, kes on blogi lugenud. Mõtlesin, et vaatan just neid andmeid, muu on vähem huvitav. Loendur ütles, et P. Simson on teinud 7 külastust vähem kui päev varem. Need, kellest ma kirjutasin, vähendasid üksteise järel lugemist, nähtavasti oli enda kohta lugeda raskem.

*
Vaatasin maleseisu. Vastane, kellega ma olin mänginud, oli pärast mängu lõppu arvanud, et ta oleks saanud teha ühe parema käigu. Vaatasin, et selle käigu järel tuleks tõesti matt. Siis vaatasin, et mul oleks võimalus põgeneda kuningaga lagedalt kuningatiivalt nuppe täis teise tiiva suunas.

0 vastukaja: