teisipäev, detsember 26, 2017

Avastus vasakul serval

Olin riidepoes. Mulle pakuti lõhikuga pükse. Seletati, et lõhikud teevad riided soojemaks, sest vahele mahub rohkem õhku. Proovisin püksid ära ja ütlesin, et neid ma ei taha. Mulle anti samu pükse teist korda proovida. Teisel proovimisel tundusid need paremad.

*
Lugesin kirjandusmuuseumis. Olin ühe fondi materjalid välja tellinud, neid oli suur hulk. Pillasin need põrandale ja hakkasin kokku korjama. Ütlesin ühe teise lugemissaalis lugeja kohta, et ta uurib minu teemat. Mulle vastati, et tema on kogenum, pigem uurin mina tema teemat. Ütlesin, et mul on nii mahukas teema, et kõiki materjale ei jõua nagunii läbi vaadata. Selle peale naerdi.

*
Mängisin viievoorulisel pikal maleturniiril. Kui kolm vooru oli mängitud, otsustasin turniiri katkestada, sest arvasin, et edasi ei lähe enam hästi. Aga ma ei läinud koju. Kui neljanda vooru algus lähenes, siis otsustasin, et mängin siiski edasi. Ainult et ma polnud vahepeal söömas käinud ja pidin mängima tühja kõhuga. Mul oli esimesest kolmest voorust nii palju punkte kogutud, et lõpptulemus ei saanud halvaks kujuneda.

*
Leidsin feisbukist käsu, mida ma polnud varem märganud. Olin juba varem leidnud ekraani vasakust servast ühe käsu, mille olemasolust ma algul ei teadnud. Nüüd märkasin, et sellest veel vasakul on kõige servas riba, millelt saab vaadata iga postituse vaatamiste arvu. Nimekiri algas kahe vene mehega, kellest ma olin arvanud, et neid ei ole vist olemas. Aga selgus, et nad olid üksteise postitusi vaadanud. Need mehed olid maletajad ja neid huvitas ainult male. Varem olid nad mind hinnanud, aga hiljem vist enam mitte, sest mul oli rohkem huvisid. Need mehed polnud enam postitanud. Ma lõpetasin oma arvuti kasutamise ja läksin vaatasin ühel tüdrukul üle õla tema postituse vaatamiste arvu. Et see arv oli väike, siis mul kadus huvi.

0 vastukaja: