esmaspäev, märts 05, 2018

Pilt ja sõna

Kopeerisin oma blogisse ajalehest kolm fotot. Artiklit, mille juurde need kuulusid, ei hakanud ma esialgu lugema. Siis sain teada, et artiklis kirjutati Eesti-vaenulikke asju. Seetõttu otsustasin fotod blogist uuesti kustutada. Pealegi võis teiste tehtud fotode kopeerimine tekitada probleeme autoriõigustega. Aga ma ei saanud oma arvutit kätte, sest teiseusulised välismaa elanikud olid selle konfiskeerinud. Sain neilt arvuti siiski tervelt tagasi. Võibolla nad polnud seda lõhkunud sellepärast, et ei osanud eesti keelt.

*
Kõndisime võidu. Võistlejaid oli kolm. Ma hakkasin kõndima nii, et jalad enam maad ei puudutanud, vaid hõljusid õhus. Sellest hoolimata ma juhtisin. Toimus tihe rebimine, teised ähvardasid must iga hetk mööda minna, aga finišisse jõudsin siiski esimesena mina.

*
Mõtlesin minna pangast raha välja võtma. Mõtlesin, et sel korral võtan korraga rohkem kui eelmistel, sest vahepeal oli toimunud inflatsioon. Läksin poodi. Seal võtsin püksid jalast ja läksin kassasse. Lootsin, et mu särk on piisavalt pikk. Kassapidaja ütles sellise hüüdsõna, mille põhjal tundus, et ta märkas, et mul pükse jalas ei ole. Seejärel hakkas ta arvet kokku lööma.

0 vastukaja: