reede, aprill 06, 2018

Klassi ajaleht

Olime käinud klassikokkutulekul. Ma olin arvanud, et seal ei ole midagi teha, aga nüüd sain teada, et teised olid põrandast kõrgemal mitmel laual malet mänginud. Lugesin klassi ajalehe numbrit, mida olin lugenud ka varem. Lugesin selle jälle tervikuna läbi. Tahtsin lehte alles hoida ka järgmisteks lugemisteks, aga ei teadnud, kus, sest kodus oli vähe ruumi ja siin võidi see ka ära visata. Tristan rääkis, et sellist sõna on vaja, mis tähendaks absoluutset ehk jumalat.

*
Poisid ja tüdrukud olid koos saunas käinud. Fotolt oli näha, kuidas nad olid vahepeal sauna ette tulnud. Kui samast soost inimesed koos saunas käisid, siis nad võtsid riided seljast, aga eri soost inimeste saunas hoiti riideid seljas. Sellest hoolimata vaatasid nad fotol üksteist suure huviga.

*
Eestis oli rahutu olukord. Üks üksus oli omaalgatuslikult arreteerinud mitukümmend riigi vastast. Osad protestisid selle vastu, öeldes, et Kaitseliidu üksustel ei ole inimeste arreteerimise õigust. Üksuse juht andis intervjuu ja ütles nende süüdistuste kohta: "Noh-jah". Mõtlesin, et Kaitseliit ei saa teha riigi kaitseks ühtegi asja, mille kohta poleks võimalik öelda, et see on ebaseaduslik. Mõtlesin, et selle ajaga, mis Venemaal kulub Ukraina vallutamisele, jõutakse Eestis mobilisatsioon läbi viia.

0 vastukaja: