teisipäev, aprill 24, 2018

Tsitaatide nimekiri

Kõndisin maamajas ühest väiksest sahvri moodi ruumist teise. Seal oli ämblikuvõrk. Tõmbasin selle puruks. Mõtlesin, et ma olen vist kuulnud, et osad ämblikud on väga mürgised ja ründavad inimest. Võibolla Eestis selliseid ei ela, aga võibolla elab.

*
Ema andis mulle rohupurgi, et ma seda rohtu tarvitaks. Panin purgi ööseks padja alla. Järgmine päev mõtlesin, kas see on üldse õige rohi. Sellele purgile ei olnud kirjutatud, mis haiguse vastu see rohi aitab. Siis leidsin, et on siiski kirjas, et see on maksahaiguse vastu. Mul oli üks teine haigus. Ma ei teadnud, kas rohi aitab mõlema vastu.

*
Leidsin võrgulehekülje, kus oli toodud Oudekki kohta käivate tsitaatide nimekiri. Saatsin selle kohta Oudekkile kirja, sest arvatavasti polnud ta veel ise seda lehekülge leidnud. Pille rääkis, et ta arvab, et ma olen ise oma tsitaadi sellele leheküljele lisanud. Vaidlesin vastu, et mina ei kirjutanud sinna midagi. Pille ütles, et siis ta eksis. Vaatasin uuesti sinna leheküljele. Olin arvanud, et minu tsitaati seal üldse pole, aga nüüd nägin, et peale avalehe on olemas ka järg, viimase alalehe viimase tsitaadina võis keegi midagi minult kirja pannud olla. Võis ka olla, et see lehekülg on Oudekki enda koostatud.

0 vastukaja: